More

  Ook geen Lowlands of Down The Rabbit Hole 2021: geen meerdaagse festivals deze zomer in Nederland

  -

  Na Pukkelpop in ons land, wordt er ook in Nederland een streep getrokken door de festivalzomer. Festivals zoals Lowlands en Down The Rabbit Hole zullen niet doorgaan, zo meldt de Nederlandse regering.

  Wat velen vreesden, is nu ook werkelijkheid geworden. Na de afgelasting van Tomorrowland en Pukkelpop, werden al geen grote festival meer georganiseerd in België, maar ook in Nederland zullen in augustus geen meerdaagse festivals met camping doorgaan. Dat komt door de toegenomen onzekerheid rond de deltavariant, die de besmettingscijfers in heel Europa de hoogte injaagt. De Nederlandse regering had eerder al besloten om festivals zonder vaste zitplaats tot 13 augustus te verbieden, maar al zeker tot september zullen er geen meerdaagse festivals met overnachting mogen plaatsvinden.

  Zo wordt er definitief een streep getrokken door Lowlands en Down The Rabbit Hole, zij zullen dit jaar niet doorgaan. Over eendaagse festivals communiceert de Nederlandse regering pas in augustus.

  Terugbetaling

  Festivalhouders van Down The Rabbit Hole en Lowlands zullen een terugbetaling krijgen van hun tickets die in 2020 en 2021 werden gekocht. Tickethouders ontvangen binnenkort een mail met meer informatie.

  BronAd.nl
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie