More

  Ook concert Harry Styles in Sportpaleis verplaatst naar maart 2021

  Advertentie

  -

  Ook het concert van Harry Styles, dat zou plaatsvinden op 25 mei in het Sportpaleis, wordt verplaatst naar 2021. Het gaat om een preventieve maatregel, meldt organisator Live Nation.

  “Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Harry Styles, dat zou plaatsvinden op 25 mei in het Sportpaleis, wordt daarom verplaatst naar dinsdag 9 maart 2021”, laat Live Nation weten in een persbericht. Een domper voor de fans, aangezien het concert bijna een jaar naar achter schuift.

  “Iedereen die me kent, die weet dat optreden steeds een een van mijn favoriete onderdelen is van het werken in de muziek. Desondanks is de veiligheid van crew, fans en iedereen in de wereld van cruciaal belang”, aldus Harry Styles. De zanger roept ook op om zoveel mogelijk binnen te blijven. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. Tickets voor de nieuwe datum zijn beschikbaar via livenation.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer