More

  Onze zes aanraders van Rampage 2020

  Advertentie

  -

  Met nog minder dan 100 dagen te gaan is het aftellen naar Rampage Indoor 2020 officieel begonnen. Met namen als Noisia (waarschijnlijk hun laatste set op Belgische bodem) en Pendulum Trinity (voor het eerst in tien jaar!) op de affiche kan de 11de editie nu al niet meer stuk. Wij stellen jou per dag drie minder bekende namen voor die zeker niet mogen ontbreken op jouw ‘to dance to’-lijstje.

  VRIJDAG 13 MAART

  NOX SHOWCASE
  Nox, een drum and bass-label uit Eindhoven, organiseert zelf op regelmatige basis evenementen, maar op Rampage moeten ze zich voor één keertje niets aantrekken van alle organisatie. Op de eerste dag zijn zij enkel verantwoordelijk voor een dik uur feest en brengen ze Alora, Fluoresce, Madster, Mr. Mt mee naar het Sportpaleis. Mc Drivah zal er tijdens deze showcase voor zorgen dat de sfeer te allen tijde hoog blijft.

  FRANKY NUTS B2B OLIVERSE B2B CHIME
  Als je Flux Pavilion kan rekenen tot één van jouw topfans, dan weet je dat je goed bezig bent. Franky Nuts is niet aan zijn proefstuk toe op Rampage en krijgt deze keer gezelschap van Oliverse en Chime. Oliverse kon eerder al rekenen op support van Skrillex en Excision. Chime, die net als Oliverse afkomstig is uit Engeland, kennen we dan weer vooral van melodic dubstep à la Seven Lions. Wij zijn wat deze combinatie gaat geven.

  AC13 B2B BEN SNOW B2B INDIKA
  Wie de drum and bass-scene wat volgt, zal opgemerkt hebben dat AC13 een naam is waar je niet meer naast kan kijken. Deze Britse dj is regelmatig te vinden op DnB Allstars, zowat het meest populaire feestje in de scene. Op 13 maart brengt hij die hype mee naar Antwerpen, vergezeld van Ben Snow en Indika.

  ZATERDAG 14 MAART

  RADAR RECORDS
  Net als alle andere jaren is Radar Records ook dit jaar weer van de partij. Vorig jaar openden ze vrijdagavond met Andromedik, D-Nasty en Doctrine achter de draaitafel, maar dit jaar wordt die eerste vervangen door Bare Up en Danger. Verwacht je aan een krachtig begin van de avond, ideaal voor zij die nog deftig wakker moeten worden na de vorige dag.

  MVRDA B2B INFEKT B2B SAMPLIFIRE
  Dubstep-fenomeen Mvrda brengt op zaterdag 14 april de Duitse Infekt en de Franse Samplifire mee naar Rampage Indoor. Dit multinationale trio zal hun verschillende invloeden combineren tot een samenhangend uurtje headbangen om u tegen te zeggen. Train jullie rug- en nekspieren al maar, we hebben jullie gewaarschuwd.

  BASSTRIPPER B2B USED
  Zowel Basstripper en Used zijn twee namen die we na dit jaar niet meer kunnen wegdenken uit de scene. Waar die eerste vooral naam maakte in het subgenre jump-up, staat Used bekend voor zijn veelzijdigheid als dj. Wat deze combinatie zal geven, ontdek je op 14 maart in het Antwerpse Sportpaleis.

  Overtuigd door al deze kleppers van namen? Tickets, de resterende namen en meer informatie vind je via de website van het festival

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer