More

  Onze plannen voor 2021 (en we zoeken nieuw talent)

  Onze plannen voor 2021 (en we zoeken nieuw talent)

  -

  2021 wordt een belangrijk jaar voor Dagelijksvanalles.be. Met de toevoeging van een eigen podcast en inzet op videocontent zetten we voortaan ook in op een multimediale beleving. Dit kan je van ons verwachten in 2021.

  De mediawereld evolueert nu video en podcast aan een aan enorme opmars bezig zijn. Bij Dagelijksvanalles.be zullen we voortaan ook inzetten op eigen audiovisuele content, naast onze klassieke online geschreven pijler. Je ontdekt daar binnenkort meer over.

  Wij blijven de komende jaren meer dan ooit inzetten op populaire cultuur, met een specifiek oog voor al hetgeen wat studenten interesseert. De scherpste opiniestukken, de meest inspirerende verhalen of de laatste gamehype? Wij zetten er voortaan op in. Al kan bij Dagelijksvanalles.be iedereen terecht: van jong tot oud, van fan van The Queen’s Gambit tot De Mol of The Masked Singer. Zoek je de nieuwste weetjes over het Vlaamse tv landschap? Of ben je toch meer een (inter)nationale streamer? Je kan het bij ons blijven vinden, meer dan ooit. 

  Ook muziek blijft voor ons enorm belangrijk. Nu de concertsector bijna een jaar stilligt, zouden we het bijna vergeten, maar livemuziek komt ooit terug. Je blijft bij ons terechtkunnen voor concertrecensies. Verder krijg je vanaf volgende week drie maanden lang vijf dagen op zeven de beste muziektips via onze Must Discover. Naast internationale muziektips, blijven we ook fors inzetten op Belgische muziek. 

  Versterk ons team

  Het wordt een ambitieus jaar en daarom gaan we op zoek naar een heleboel nieuwe vrijwilligers. We zoeken enthousiast talent – voor zowel geschreven als audiovisuele projecten – die zijn of haar kunnen wilt ontplooien binnen een warme organisatie. Bij ons kan je terecht voor journalistieke en technische ondersteuning, maar bovenal om je verhalen aan de wereld te vertellen.

  Ben je wie we zoeken? Alle info via www.dagelijksvanalles.be/jobs

  Check ons promofilmpje

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie