More

  Onze drie absolute favorieten op Apple TV+

  © Apple TV+

  Onze drie absolute favorieten op Apple TV+

  -

  Heb je al bijna alle streamingsdiensten zoals Netflix, Disney + en Amazon Prime uitgekeken en ben je op zoek naar iets nieuws. Dan hebben we goed nieuws. Hier is speciaal voor jou een lijstje met onze drie absolute Apple tv + favorieten.

  Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

  The world’s a little blurry is een prachtige documentaire over het leven van Billie Eilish. Je ziet hoe ze gegroeid is van niets naar een van de grootste popidolen ter wereld. Je ziet ook hoe ze kampt met psychische problemen en krijgt zo een klare kijk op het leven van celebrities. Dit is onze absolute favoriet.

  The Mosquito Coast

  Deze serie vertelt het verhaal van twee ouders met een groot geheim. Ze hebben iets verkeerd gedaan en hun kinderen hebben geen idee wat. Toch moeten ze mee vluchten terwijl de overheid hun op de hielen zit. Het is de meest recente serie die je kan vinden op Apple TV+. Het is ontzettend spannende serie, omdat je je net als de kinderen afvraagt waarvoor de ouders moeten vluchten.

  The Morning Show

  Deze serie vertelt het verhaal van twee nieuwsankers, genaamd Alex en Mitch. Op een gegeven moment komt boven water dat Mitch zich seksueel ongepast heeft gedragen bij verschillende collega’s. Alex’ en Mitch’ werelden storten in. Alex moet nu op zoek naar een nieuwe partner om de show mee te presenteren en Mitch wordt door de rest van het land verafschuwt. Het is een goede serie om na een lange werkdag bij onderuit te zakken. Het is ook zeer actueel doordat er onderwerpen als seksueel misbruik en af en toe ook racisme aan te pas komen, dit maakt het dan weer erg leerrijk.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer