Ontknoping donderdagavond van ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: Zijn er verliefde koppeltjes?

© VTM

Maandagavond wordt traditiegetrouw ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ uitgezonden, maar ditmaal is dat anders. Donderdagavond is het reeds tijd voor de ontknoping van de zoektocht naar liefde. VTM belooft alvast een finale met een verrassing van formaat.

Zeven maanden geleden maakte Vlaanderen kennis met Marianne, Etienne, Victor, Gerard en Stephan. Hun zoektocht naar de liefde was een emotionele rollercoaster, met veel ups maar ook downs. Bijna 800.000 kijkers supporterden mee tijdens de romantische trips en op donderdag 28 november ontmoeten An Lemmens en Dina Tersago de boeren opnieuw op Belgische bodem op de plaats waar het allemaal voor hen begon. De kijkers komen te weten wat er in hun leven nog allemaal is gebeurd sinds de reizen, en vooral: of de liefde ook dit jaar alle grenzen overwint. Eén ding is alvast zeker: de finale zorgt voor een verrassing van formaat.

© VTM

Even samenvatten

Twee pistes lagen nog open: is het iets geworden tussen Marianne en Remco, de match made in heaven? Remco bleef in elk geval nog even langer in Finland…

 

En wat met horse man Stephan en Evelien? De liefde voor paarden delen ze alvast, maar ook voor elkaar? Evelien stak haar gevoelens nooit onder stoelen of banken, maar Stephan bleef een redelijk gesloten boek. Op donderdag 28 november ziet de kijker hem opener dan ooit.

Dina zoekt Sabine op. Zij vernam na de opnames dat Etienne, ook tijdens zijn finale trip met Rebecca, iets voelde voor haar. Hoe heeft zij hierop gereageerd? En hoe zit het tussen Rani en Victor? Hoorden zij mekaar nog nadat Victor opbiechtte dat hij niet meer dan vriendschap voelde? An Lemmens zoekt Rani op.

Laatste aflevering ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op donderdag 28 november om 20.35

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in