Ontknoping ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: Boer Gerard zorgt voor grote verrassing

© VTM

Een verrassing van formaat op donderdagavond in de ontknoping van ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: akkerboer Gerard heeft een relatie met zijn uitverkorene Marijke, die nochtans vroegtijdig de boerderij in Duitsland verliet!

Gerard had het niet makkelijk tijdens de boerderijweek in Möckern. Daphné gaf te kennen dat er geen vonk was en besloot zelf naar huis te vertrekken. En daarna kreeg Gerard een nieuwe klap te verwerken: ook de 42-jarige Marijke uit Gent zou niet kunnen aarden in Duitsland en voelde enkel vriendschappelijke gevoelens voor hem. Marijke: “De grootste fout die wij in Duitsland hebben gemaakt, is dat we te weinig gepraat hebben met elkaar. Na de opnames zijn we wel beginnen praten en dacht ik: allez, Gerard is zo een toffe man, hij is attent en lief en luistert naar me. Ik had zoiets van: allez, waar was jij toen de opnames bezig waren? (lacht)” 

 

Gerard vulde aan: “Na de opnames is de klik gekomen dat ik verkeerd bezig was. Ik heb me niet genoeg open gesteld. Ik was totaal blind. Dat Marijke neen gezegd heeft, heeft me dat doen beseffen. De eerste twee dagen heb ik wat rust en tijd voor mezelf genomen. Alles afsluiten, nadenken over wat er is gebeurd. Dan ben ik terug volop beginnen werken en een drietal weken later heb ik contact opgenomen met Marijke. Dan hoorden we mekaar meteen regelmatig. Ik ben terug naar België gekomen en hier hebben we afgesproken.”

Reisje naar Malta

En zo geschiedde… Een kus tijdens de reünie bewees de liefde tussen de twee. En ook Gerards ouders zijn dol op Marijke. Dina Tersago en An Lemmens stuurden het kersverse koppel onlangs ook nog op reis om de trip die er nooit geweest is, in te halen. Het stel beleefde een romantische vakantie in Malta.

En de andere koppels?

Stephan en Evelien hadden minder goed nieuws. Evelien was verliefd op Stephan, maar die gevoelens waren helaas niet wederzijds. “Absence makes the heart grow fonder. En dat had ik niet, merkte ik eens ze weg was.”

 

Remco en Marianne houden het bij een mooie vriendschap. Haar 37-jarige buddy uit Mortsel bleef nog enkele dagen langer in Finland, vloog erna nog eens twee weken terug én ging zelfs nog op vakantie met Marianne naar Noorwegen. Maar de échte vonk bleef langs beide kanten uit.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in