More

  Onterecht onbekend @ Rock Werchter 2022: The Regrettes

  © Facebook/The Regrettes

  Onterecht onbekend @ Rock Werchter 2022: The Regrettes

  De line-up van Rock Werchter is dit jaar waanzinnig goed. Headliners als Pearl Jam, Metallica, Imagine Dragons en Red Hot Chili Peppers zijn reden genoeg om te gaan. Maar er komen ook enorm veel goede, maar minder bekende artiesten en bands. Elke week lichten wij er een uit die je zeker niet mag missen! Deze week: The Regrettes.

  The Regrettes is een poppunkband uit Los Angeles. De band werd opgericht in 2015 door frontvrouw Lydia Night, die toen zelf nog maar 15 jaar was. De belangrijkste thema’s in hun muziek zijn feminisme, politiek en liefde. In hun muziek tonen ze vaak hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en dat je goed bent zoals je bent. Die sterke boodschap zorgde ervoor dat ze al in het voorprogramma van Twenty One Pilots en Kate Nash stonden.

  De band heeft al wel wat festivalervaring, maar dan vooral in de Verenigde Staten. Zo speelden ze al op Coachella (Californië, VS), Summerfest (Wisconsin, VS), Riotfest (Illinois, VS) en South by Southwest (Texas, VS).

  Je kan The Regrettes dit jaar op verschillende festivals vinden, zoals natuurlijk Rock Werchter, maar ook Coachella (Californië, VS), Mad Cool (Madrid, Spanje), Bonnaroo (Tennessee, VS) en TRNSMT festival (Glasgow, VK).

  Nummers die je zeker moet beluisteren: You’re So F**cking Pretty, Seashore en A Living Human Girl

  Voor fans van: Paramore, Against The Current en Amyl and the Sniffers

  The Regrettes kan je vrijdag 1 juli zien optreden op The Slope.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie