More

  Onterecht onbekend @Rock Werchter 2022: The Faim

  Advertentie

  -

  De line-up van Rock Werchter is dit jaar waanzinnig goed. Headliners als Pearl Jam, Metallica, Imagine Dragons en Red Hot Chili Peppers zijn reden genoeg om te gaan. Maar er komen ook enorm veel goede, maar minder bekende artiesten en bands. Elke week lichten wij er een uit die je zeker niet mag missen! Deze week: The Faim.

  The Faim is een Australische rockband uit Perth. De band bestaat uit zanger Josh Raven, bassist en keyboardspeler Stephen Beerkens, gitarist Samuel Tye en drummer Linden Marrissen. The Faim werd opgericht in 2014 en speelt sindsdien een mix van rock, poppunk en indie. Ze werkten al samen met Pete Wentz (Fall Out Boy), Josh Dun (Twenty One Pilots), Ashton Irwin (5 Seconds Of Summer) en Mark Hoppus (Blink-182).

  The Faim en festivals, het is duidelijk een goede combinatie. Dat ontdekken we wanneer we naar hun ervaring gaan kijken. Zo speelden ze onder andere al op Download Festival (Leicestershire, VK), Slam Dunk Festival (Leeds, VK), Reading & Leeds (VK) en Lollapalooza (Berlijn, Duitsland).

  Ook dit jaar komen er wel wat festivals aan voor de jongens. Ze spelen niet alleen op Rock Werchter, maar je kan ze ook zien op Rock Im Park (Nürnberg, Duitsland), Rock Am Ring (Nürburgring, Duitsland), Parc Du Port Mulon (Nort-Sur-Erdre, Frankrijk) en Musilac (Aix-Les-Bains, Frankrijk). Ook gaan ze op Europese tournee deze zomer.

  Nummers die je zeker moet beluisteren: Summer Is A Curse, The Hills en Humans

  Voor fans van: Imagine Dragons, X Ambassadors en Bastille

  The Faim kan je zaterdag 2 juli zien optreden op The Slope.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer