More

  Ontdek het Zweedse antwoord op ‘Blinding Lights’: single ‘Crash’ van Tusse

  Ontdek het Zweedse antwoord op ‘Blinding Lights’: single ‘Crash’ van Tusse

  -

  Ditmaal hebben we muziek uit Scandinavië voor jou in petto. De 18-jarige Tusse bracht onlangs het Zweedse alternatief voor ‘Blinding Lights’ van The Weeknd uit. Ontdek single ‘Crash’, het is onze Must Discover.

  Het staat buiten kijf dat Scandinavië het walhalla is van de moderne popmuziek. Vandaag stellen we je een nieuw talent voor: de Zweeds-Congolese Tusse. Tousin ‘Tusse’ Chiza won vorig jaar de Zweedse versie van Idool en bracht meteen een eigen single uit: ‘Rain’. Sindsdien volgden enkele songs in het Zweeds, maar nu brengt hij voor het eerst opnieuw een Engelstalige song uit.

  Met nieuwe single ‘Crash’ haalden zijn songschrijvers duidelijk inspiratie bij de 80’s en disco-invloeden die opnieuw alomtegenwoordig zijn. De zware synths bewegen zich groovy rond de vocals van Tusse, die doen denken aan die van The Weeknd. Een vette bas en een elektrische gitaar doen de rest. Kortom, het Zweedse alternatief op ‘Blinding Lights’. Dansbaar en kleurrijk, net wat je nodig hebt op deze donkere dagen. 

  Check ‘Crash’ van Tusse

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie