More

  © Floris Duijn

  Ontdek het Nederlandse poptalent WIES en hun single ‘Maar Ik Doe Het Toch’

  -

  Nederlandstalige popmuziek stellen we niet vaak voor, maar als we het doen is het wel de moeite. Check het Nederlandse poptalent WIES en hun single ‘Maar Ik Doe Het Toch’.

  Nieuwe muziek die komt vandaag uit Nederland overgewaaid. WIES is daar al lang geen onbekende meer. Zo werden ze reeds meermaals bekroond. In 2018 wonnen ze Amsterdamse Popprijs, een jaar later volgde de Grote Prijs van Nederland. In september 2019 verscheen hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’, daarmee werden ze onder andere opgemerkt door Nederlandse radiozender 3FM. Op showcasefestival Eurosonic Noorderslag brachten ze hun tweede single ‘Radiostilte’ uit en ontvingen ze de 3FM Talent Award 2020.

  Ongelofelijk lekker

  Het mag dan ook niet verbazen  dat deze Nederlandse band mooi werk onze richting uitstuurt met hun nieuwe single ‘Maar Ik Doe Het Toch’. Wie naar de vorige singles luistert, merkt de kenmerkende richting die ze uit willen. Noem het pop, met een vleug gitaren. Check ‘Radiostilte’ maar eens, die blijft hangen en is smullen op vrijdagavond. Ook de nieuwste single klinkt ongelofelijk lekker en mag wat ons betreft zo de radio op. Dat Nederlandstalige pop werkt, weten we al sinds de komst van Bazart en Eefje de Visser. Hoog tijd dat ook WIES op je radar verschijnt.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie