More

  Ontdek het internationale potentieel van Jennisan op single ‘Love Somebody’

  Advertentie

  -

  Single Love Somebody markeert een nieuw tijdperk voor Jennisan. De Belgische artiest kiest op zijn nieuwe song voor een nieuwe weg. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  We stellen je vandaag Jennisan voor, dat is het alter ego van Jens Pauwels. Afgelopen jaar bracht de zanger, in volle lockdown, zijn debuutalbum Recluse uit. Het was een warme kennismaking met de elektropop met funkelementen die hij maakt. Een ander nummer, Pretend, stond niet op het album, maar heeft op Spotify al 25.000 streams verzameld.

  Vandaag is Jennisan klaar voor een nieuwe stap in zijn muziek. Nieuwe single Love Somebody geeft een duidelijke evolutie weer. Eentje waarin hij de bladzijde omdraait, dankzij de R&B-beats en een sterke productie. Het verrassend, dansbare refrein krijgen we al de hele dag niet meer uit ons hoofd en vooral zijn stemgeluid klinkt vertrouwd met een groot internationaal potentieel. In de song zingt hij over een onbeantwoorde liefde en de frustraties die daarmee gepaard gaan. Het gevoel om veel voor iemand te doen, zonder er iets voor terug te krijgen.

  De song schreef en produceerde Jennisan zelf, met hulp van zijn goede vriend en producer Bardos (Lunace, Vincent-Lawrence).

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer