Ontdek een wereld vol poëzie op Wandering Words

Deze blog die bijgehouden wordt door onze eigen Lize Deblaere heeft alles wat een echte poetry lover nodig heeft. Onder de naam wanderingwordslifeweb post ze regelmatig haar eigen schrijfsels, writing prompts of het werk van iemand die haar inspireert. Dompel je onder in een wereld van goed gekozen woorden en overweldigende emoties. In deze post heeft ze het over haar favoriete #instagrampoet.

Schrijven is niet altijd een spontaan proces. Soms lijken de woorden letterlijk uit je vingers te vloeien, op een ander moment moet je vechten om die woorden toch maar neergepend te krijgen. Van tijd tot tijd is je creatieve vat gewoon leeg. Wat moet je dan doen? Moeten?! Helemaal niets moet. Als mijn vat van inspiratie is uitgeput dan ga ik wel eens op zoek naar nieuwe gedachten en gedichten op Instagram.

My favourite #poetofinstagram

https://www.instagram.com/p/B1YZij1HAN-/?utm_source=ig_embed

Na het lezen van dit gedicht was ik instant verliefd. Uren scrollen en lezen later was ik een hoop nieuwe ideeën rijker. De wijze woorden op zo’n manier samengebracht dat je ze nooit meer vergeet. Elke facet van liefde wordt in dit account beschreven. Terwijl je het leest, lijkt het wel alsof je het zelf meemaakt (of alsof hij het zelf aan je voorleest). Daarnaast heeft hij ook een gevoel voor humor die ik heel erg kan appreciëren. What’s not to love about it?

https://www.instagram.com/p/ByyWDQ4B4P0/?utm_source=ig_embed


Is je interesse geprikkeld? Neem dan zeker een kijkje op Lize Deblaere’s website. Neem zeker ook een kijkje op haar Instagram account of Facebookpagina.

https://www.instagram.com/p/B10mNfDH79u/

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in