More

  Ontdek de solosingle ‘De l’or’ van Antoine Wielemans, deel van Girls in Hawaii

  Advertentie

  -

  Antoine Wielemans, deel van Girls in Hawaii, verrast met de tweede single uit zijn aanstormende soloplaat. Ontdek het wondermooie De l’or.

  Co-frontman en songwriter van Girls in Hawaii, Antoine Wielemans, voelde de behoefte om zich in zijn moedertaal uit te drukken. Die neiging deed uiteindelijk soloalbum Vattetot ontstaan. Het belooft een album vol persoonlijke teksten en verhalen te worden. De twijfels en vragen van een 42-jarige man vervat in muziek. Hoe dat allemaal exact zal klinken, ontdekken we op 5 november.

  Allereerst is er nog single De l’or. Het is, na de in het voorjaar uitgebrachte track SEL, de tweede Franstalige single van de man. Een song, die als het een kleur zou uitstralen, wondermooi donkerblauw zou zijn. De l’or doet wegdromen en zet tegelijkertijd aan tot nadenken over de plek waar we ons vandaag bevinden. “We dromen er allemaal van om in ons leven iets moois en kostbaar te vinden of te bereiken”, legt Wielemans uit. “De l’or is een liedje waar iedereen zich in kan vinden, want ook al is je leven geweldig, er zijn altijd frustraties, kansen die je misschien gemist hebt, keuzes die je niet durfde te maken.”

  Check de videoclip

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer