More

  Ontdek de festivals: Festival Beauregard

  Advertentie

  -

  De komende weken stellen we jou enkele onbekende buitenlandse festivals voor. Beginnen doen we met het Franse Festival Beauregard. Het vierdaagse festival is het perfecte excuus voor een roadtrip door Frankrijk. 

  Wanneer

  Festival Beauregard is oorspronkelijke een driedaags festival, maar dit jaar pakt het uit met een extra dag: maandag 9 juli. Het festival gaat van start op vrijdag 6 juli.

  Locatie:

  Het festival ligt in Hérouville-Saint-Clair, Normandië. Uniek aan het festival is dat het zich afspeelt in het park van het Kasteel van BeauregardFestival Beauregard bevindt zich op een kleine vijf uur rijden van Brussel.

  © Google Maps

  Van Depeche Mode tot Macklemore

  Op het programma zowel Franstalige als internationale artiesten. Onder andere Depeche Mode, MGMT, Orelsan, Petit Biscuit, Nothing But Thieves, The Offspring, At The Drive In en Macklemore sieren de affiche. Ook de Belgen zijn goed vertegenwoordigd op Festival Beauregard: J. Bernardt, Soulwax, Girls In Hawaii en Oscar And The Wolf spelen er een show.

  Tickets

  Alle tickets voor het festival zijn momenteel nog beschikbaar.

  Dagtickets zijn beschikbaar vanaf €49. Tickets voor twee dagen starten aan €84, voor drie dagen combi betaal je €109 of €125, afhankelijk van de gekozen dagen. Voor vier dagen Festival Beauregard ben je €164 kwijt.

  Als je op de camping van het festival wilt slapen, betaal je tussen €7 en €20 (afhankelijk van het aantal dagen).

  Festival Beauregard, Hérouville-Saint-Clair, Frankrijk. Van vrijdag 6 juli tot en met maandag 9 juli. Tickets & Info: festivalbeauregard.com

  Roadtrip

  Ben je nog op zoek naar een reisidee voor deze zomer? Of ben je de Belgische festivals beu? Festival Beauregard is een prachtig (en niet duur) festival in Normandië. Onze tip: plan er een roadtrip rond! Wij hebben er vorig jaar al eentje gepland, lees hem hier. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer