More

  Ongekende puurheid en troost op single wåvery – ‘Glow’

  -

  Naast de occasionele zonnestralen van dit weekend, bezorgt single ‘Glow’ van wåvery jou ongetwijfeld een glimlach. Het is onze Must Discover.

  “Vreemde tijden hé”, het is de zin die we de laatste tijd enorm veel horen. Nu de lockdown reeds zo’n twee maanden ons leven bepaalt, is het niet ongewoon dat bij sommigen een mentale dip de kop op steekt. Daar poogt de 24-jarige Jessie Thijs met haar project wåvery verandering in te brengen. Daarmee creëert ze dromerige popmuziek in een pastel gekleurde wereld. Zo waren we eerder al laaiend enthousiast over haar debuutsingle ’twisted’.

  Positieve momenten

  Met de gloednieuwe single ‘Glow’ wil wåvery mensen aanzetten om de positieve momenten en mensen, die ons laten schitteren, in de kijker te zetten. “Het is belangrijk om positieve herinneringen op te halen in deze tijden”, legt ze uit. “De release van ‘Glow’ bracht mij terug naar een zomer waar ik enorm high on life was en dit nummer schreef. Dat is een gevoel dat we meer zouden mogen omarmen.”

  Wåvery omhelst met ‘Glow’ een ongekende puurheid en troost. Kwetsbaar, maar met de blik op een hoopvolle toekomst. Check ook even haar Instagram en Facebook daar kan je een leuke story template vinden, waar je vier dingen kunt op toevoegen die je laten ‘glowen’.

  Volg onze Must Discover-afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie