More

  One Track Brain kiest kleur op ‘The Hunt EP’

  Advertentie

  -

  Op 29 november trakteerde OTB Records ons op een nieuwe release van One Track Brain (Jan Pessemier, The Subs) en twee remixes van Efdemin. Op ‘The Hunt EP’ vermengen OTB en Efdemin zware beukende tonen met een wel even zware boodschap. 

  De EP gaat naar eigen zeggen over onze jacht naar tijdloosheid. “We proberen zo veel, enkel om er uiteindelijk achter te komen dat alles veranderlijk is”, zegt Jan Pessemier. “Enkel de meest wijze én de meest domme mensen veranderen nooit. Om die reden moeten we verandering omarmen, want als we dat niet doen, dan blijven we steken.”

  Efdemin remixt One Track Brain

  Efdemin kreeg op niet één, maar twee remixes aan deze nieuwste release toe te voegen: ‘Eerst was er ‘The Hunt – Strong Winds Remix‘, maar daar herkenden we te weinig van de originele track in terug. Toen hij ons daarna de ‘Good Winds Remix‘ voorschotelde, waren we verkocht. Ze kregen uiteindelijk allebei een plaatsje op de EP.

  Benieuwd hoe One Track Brain die jacht naar tijdloosheid nu precies omzet naar beukende techno? Beluister dan hieronder ‘The Hunt‘.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer