More

  OLIVIA brengt haar debuut ep ‘i love you, but i love me more’ uit

  Advertentie

  -

  OLIVIA heeft vandaag haar debuut ep i love you, but i love me more uitgebracht. Daarin zingt ze over een relatiebreuk.

  Zes nummers telt haar nieuwe ep i like you but i love me more. Daarin vinden we onder meer singles Unforgettable Nights en Don’t Need It. Maar ook nieuw, onuitgebracht werk prijkt op de ep. Zo is Problem een gloednieuwe song die we nog niet eerder horen. Net zoals haar andere songs is Problem dansbare popmuziek. Het doel van OLIVIA is dan ook mensen minder slecht te laten voelen over een gebroken hart. “Ik wil dat mensen beseffen dat je eigenlijk enorm veel kan leren uit omgaan met de verkeerde persoon”, zegt ze.

  Op de ep zingt OLIVIA over een relatiebreuk. Bovendien toont ze aan dat het belangrijk is voor jezelf te zorgen en jezelf op de eerste plaats te zetten. “Een gebroken hart is iets wat ik vaker heb meegemaakt, maar nu ik 25 geworden ben zie ik dit niet meer als iets slecht. Bij mijn laatste break-up keek ik er gewoon heel erg naar uit mijn kracht terug te vinden en vooral te focussen op mezelf”, zegt OLIVIA.

  OLIVIA bundelt met haar debuut ep zes sterke poptracks die aantonen dat ze het nog ver zal schoppen. Een beloftevolle toekomst wacht.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer