Olga Leyers en Charlotte Timmers schreeuwen het uit in nieuwe ‘Code van Coppens’

© VTM

© VTM

Afgelopen week zagen Kürt Rogiers, Sandrine André, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel op zoek gaan naar tante Rita in het nieuwe ‘Code van Coppens’. Daarin sluiten de broertjes Coppens twee bekende duo’s op in een escape room vol wetenschappelijke testjes. Deze week is het huiveren blazen voor Olga Leyers, Charlotte Timmers, Niels Albert en Christoff.

In aflevering 2 van ‘Code van Coppens’ komen twee bekende duo’s terecht op een plek vol angst en verderf.  Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers, en worden door Mathias en Staf opgesloten in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje nog lustig ronddwaalt.  Dat levert een bloedstollende aflevering met een kruising van horrorklassiekers als  ‘The Shining’, ‘Nightmare on Elm Street’ en ‘The Ring’. Welk duo is het koelbloedigst en raakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer? De perfecte afsluiter van de Halloween periode!

© VTM

 

Naast gruwel en griezel hangt er wonder boven wonder ook romantiek in de lucht bij Code van Coppens. Want als de broers samen met Lieven Scheire een waarheidsserum uittesten op een koppel in het publiek, gebeurt er iets heel onverwacht. Een man moet zijn partner al dan niet onder invloed van dat serum iets opbiechten: hij staat te springen om hem ten huwelijk te vragen. Wat dan prompt ook in de studio gebeurt.

Probeer thuis zelf de Code van Coppens te kraken

Na de uitzending op woensdag kan je zelf ook thuis de Code van Coppens proberen kraken. Want op vtm.be vind je vanaf 21.45 de nieuwe online game Code van Coppens. Spelers moeten in een race tegen de klok op zoek gaan naar aanwijzingen in een virtuele kamer die vol staat met allerlei objecten. Goed speuren levert je aanwijzingen op over de code waarmee je de kamer kan verlaten.

Code van Coppens, aflevering 2 op woensdag 5 november om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in