More

  Oh Wonder kondigt nieuw album aan en brengt titelsong ’22 Break’ uit

  Advertentie

  -

  De Britse band Oh Wonder keert terug met nieuwe single 22 Break, de titeltrack van hun vierde gelijknamige studioalbum. Samen met de nieuwe song kondigen ze meteen een releasedatum voor de plaat aan (en dat is al zeer binnenkort).

  Anthony West en Josephine Vander Gucht, het duo (en tevens koppel) dat de Britse indiepop band Oh Wonder vormt, kondigen een nieuw album aan. De band bracht vlak voor de pandemie hun derde album No One Else Can Wear Your Crown uit en zag hun wereldtour, die meer dan 120 dagen zou duren, noodgedwongen geannuleerd worden. Eens thuis beseften ze hoe belangrijk Oh Wonder voor hun leven was en probeerden ze de leemte in te vullen. Dat deden ze door onder andere een eigen koffiebar, genaamd Nola, te openen.

  De pandemie werd voor het koppel een tumultueuze periode die uiteindelijk het onderwerp is geworden van het vierde album 22 Break. Naar eigen zeggen is het een plaat boordevol toenmalige onuitgesproken gevoelens en emotionele thema’s zoals eenzaamheid, wrok en angst voor de toekomst geworden. Een plaat die hun relatie van de ondergang redde.

  Met de single en tevens titelsong 22 Break markeert Oh Wonder de start van hun nieuwe hoofdstuk. Ze combineren de pure, rauwe emotie met herkenbare teksten in een upbeat jasje. Noem het tears on the dancefloor in de best mogelijke vorm. Het album mogen we erg snel verwachten: 22 Break verschijnt op 8 oktober en gaat vergezeld van een kortfilm.

  Check single ’22 Break’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer