More

  Odeum trekt volop de internationale popkaart op ‘Knock On Wood’

  -

  De Belgische popmuziek is beslist een talent rijker. Het Brusselse tweetal Odeum bracht eerder al enkele veelbelovende popsongs uit, maar nu gaan ze er écht voor met ‘Knock On Wood’. De single is onze Must Discover.

  Ze zijn er weer. In 2019 debuteerde Odeum, dat is het project rond Tijl Lenaerts (19) en Thars Brisaert (20) met single ‘So Thank You’. Een bescheiden single die meteen het songwriting-talent van het duo in de kijker zette. Dit jaar wisten ze te verrassen met ‘By Myself’ en het Sheeranesque ‘I Did Not Write This Song For You’. De band nam dit jaar tevens deel aan de Humo’s Rock Rally, waar ze in de preselectie bleven hangen. 

  Een zonnige zomer wacht ons op en die boodschap heeft Odeum meer dan duidelijk begrepen. Met nieuwe single ‘Knock On Wood’ brengen ze hun sterkste song tot nog toe. De track werd geproduceerd door Joes Brands (Laura Tesoro, Slongs, Metejoor, IBE) en trekt vol zelfvertrouwen de internationale popkaart. De song draait, volgens de heren, rond het al dan niet maken in deze wereld. Dat zowel op liefdesvlak als roem en succes. Volgens Odeum moet je vooral genieten van de rit, want je hebt niet alles zelf in handen. Genieten dat doen we ongetwijfeld. Op een drietal minuten brengen ze een zomerse track die gemaakt is voor de radiogolven en bewijzen ze dat ze één van de poptalenten van morgen zijn. 

  De band pakt het met deze single groots en ambitieus aan, zo krijgen we ook een fijne videoclip bij de song. De productie was in handen van Moskva Production, de opvallende outfits en make-up krijgen we van Farah El Bastani en Gladys Ferro. Een beloftevolle toekomst wacht. Odeum, we zeiden het eerder al: onthouden die naam.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie