More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Ontdek zomerse dancetrack ‘Hugs and Fights’ van Impact Mat

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Ontdek zomerse dancetrack ‘Hugs and Fights’ van Impact Mat

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform VI.BE gaan we iedere week op zoek naar het talent van morgen. Impact Mat is ditmaal onze NXTPOP Must Discover x VI.BE.

  De 25-jarige Mateusz Blommaert, oftewel Impact Mat, maakt de beste zomerse, dansbare tracks. Zijn inspiratie haalt hij bij topproducers zoals Armin van Buuren en Martin Garrix. Op zijn 8ste leerde Mateusz trompet spelen, waarna hij een interesse voor elektronische muziek begon te ontwikkelen. Hij legde zich toe op het dj’en in lokale clubs en waagde zich gaandeweg aan het produceren van eigen tracks.

  Een halfjaar geleden verscheen single Never Let Go. Sindsdien brengt Impact Mat op regelmatige basis nieuwe muziek uit. Zijn meest recente track, Hugs and Fights, is een zomerse EDM-track met een groot hitpotentieel. Het voorbije halfjaar verbleef de man in Zuid-Afrika, waar hij inspiratie haalde voor de song. Mocht de zon nog even willen schijnen, hebben we alvast onze soundtrack te pakken.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie