More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: ontdek de rap van Brusselse rapper Leblanc

  Advertentie

  -

  We stelden de Brusselse rapper Daan De Witte – aka Leblanc – al eerder aan je voor, maar we doen dat graag een tweede keer. Samen met de Franstalige rapper Fresh Boogie bracht hij single A12 uit. Het is onze NXTPOP Must Discover x VI.BE.

  De 18-jarige Daan De Witte maakt al een tijdje muziek onder de naam LeBlanc. Afgelopen jaar dropte hij zijn eerste single, waarna er een heleboel nieuwe tracks volgden. De man wordt onder andere gevolgd door enkele grote namen in de hiphopwereld zoals Stikstof en Félé Flingue.

  Eind vorig jaar verscheen single A12. Een smooth staaltje rap dat in je hoofd blijft hangen. Catchy en klaar voor de radio. Voor de track werkte LeBlanc samen met Fresh Boogie, een Franstalige rapper met Congolese roots. Ze leveren daardoor een track af waarin zowel in het Nederlands als in het Frans wordt in gezongen. België op z’n best. Al bleef LeBlanc de laatste maanden niet stilzitten. Eerder dit jaar verscheen 5 Feet Apart. Een vette beat en de scherpe lyrics regeren in de song van LeBlanc. In me glas is het meest recente werk van de Brusselse rapper. Daarin bezingt hij de gevoelens die de laatste maanden bij de jongeren leefde. “F*ck een knuffelcontact / Ik weet niet of het mag”, zingt hij. We gaan ongetwijfeld nog van LeBlanc horen.

  Check ‘In me glas’ van LeBlanc

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer