More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Loyk is het volgende grote Belgische R&B-talent

  Advertentie

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Deze week viel ons oog op de muziek van de Antwerpse Loyk. Singles Love Again en 1999 zijn onze NXTPOP Must Discover x VI.BE van de week.

  Björn Loykens – oftewel Loyk – is in ons land al bekend als danser, maar ook zijn muzikale pad slaagt stilaan aan. De Antwerpenaar maakt internationaal klinkende R&B en rap, die doet denken aan de muziek van Post Malone en die zin geven om te dansen. Single Mine (2019) haalde al zo’n 230.000 streams op Spotify. Ook ander werk, zoals Part of Me (2020) ging over de 100.000 streams.

  Afgelopen jaar charmeerde Loyk met het nieuwe Love Again. Daarin bevestigde hij zijn status als veelbelovend talent van morgen. De songs zijn gemaakt voor een groot publiek en zullen het zeker niet slecht doen bij fans van blackwave. Op zijn meest recente single 1999 neemt Loyk gas terug. Zijn stem, een piano en een beat maken een fijn tussendoortje, dat doet verlangen naar het vervolg. Loyk is het volgende grote Belgische R&B-talent, dat voel je aan alles wat hij uitbrengt.

  Je kan je nog steeds inschrijven om NXTPOP Must Discover x VI.BE te worden. Inschrijven doe je via de website van VI.BE. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer