More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Internationaal talent weerklinkt op ‘Perfect’ van Frantzis (ft. Shauni Rau)

  Advertentie

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Deze week viel het internationale potentieel van Frantzis ons op. Perfect is onze NXTPOP Must Discover x VI.BE van de week.

  Tom Frantzis is geen onbekende voor het grote publiek, zo kan je de man herkennen van zijn deelname aan de preselecties van Eurosong 2016. Sindsdien volgden een paar singles, liet hij de ‘Tom’ vallen om verder te gaan onder Frantzis en werkte hij druk verder aan muziek. Percussieve drums, krachtige vocals en elektronica bepalen de wereld waarin Frantzis zich muzikaal begeeft. Het is elektronische popmuziek met de grote P.

  Na de release van twee singles, verraste Frantzis in maart met ep Loved & Lost. Daarop vinden we onder andere Perfect, een song over verliefd worden en all-in willen gaan terwijl je met bindingsangst zit. Op de song zijn ook de vocals van Shauni Rau te horen, zij raakte bekend door haar deelname aan The Voice. De internationaal klinkende single viel ons meteen op en veroverde in geen tijd ons hart. Frantzis is duidelijk klaar voor een veelbelovend avontuur in de Belgische pop.

  Je kan je nog steeds inschrijven om NXTPOP Must Discover x VI.BE te worden. Inschrijven doe je via de website van VI.BE. 

  Check ‘Perfect’ van Frantzis

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer