More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Dolores. is onze gedroomde dreampop

  Advertentie

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Ditmaal gaat onze aandacht uit naar het Antwerpse Dolores. Single Wasted Poetry is onze NXTPOP Must Discover x VI.BE van de week.

  De Antwerpse band Dolores. maakt al een aantal jaren muziek. Debuteren deed het project rond Billie Vos met nummers Yours Clearly en Somewhere above. Sindsdien waren ze te horen in muziekparcours Sound Track, werkten ze aan nieuwe muziek, maar doorstonden ze ook een formatiewissel.

  Op 1 februari van dit jaar liet Dolores. een voorproefje horen van het nieuwe tijdperk. Single Wasted Time blijft zich in de popmuziek situeren, maar heeft een dromerige sfeer die veel elektronischer klinkt dan hun voorgaande werk. Wasted Poetry klinkt grotendeels ingetogen, maar barst uit in een prachtige climax. Het soundscape klinkt vol, warm, maar vooral veelbelovend. We zijn ervan overtuigd dat Dolores. op de goede weg is. Wasted Poetry, dat is onze gedroomde dreampop.

  Je kan je nog steeds inschrijven om NXTPOP Must Discover x VI.BE te worden. Inschrijven doe je via de website van VI.BE. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer