More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Boshra brengt bloedstollende R&B in ‘Drifting’

  Advertentie

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Ditmaal gaat onze aandacht uit naar Boshra. Single Drifting is onze NXTPOP Must Discover x VI.BE van de week.

  Boshra is een samenwerking tussen Dina Boshra, Raf en Ben Cyran. Hun talent viel ons eind vorig jaar al op tijdens hun deelname aan de StuBru Nieuwe Lichting. Met This Town gaven ze het publiek een eerste blik op hun met bassen doorspekte en door Arabisch beïnvloede R&B-wereld.

  Op nieuwe single Drifting klinkt Boshra bloedstollende R&B. In de song zingt Dina over het onder ogen zien van een belangrijk persoon in je leven die je alleen maar naar beneden lijkt te halen. Het uitputtende gevoel dat je als vanzelfsprekend begint te beschouwen, alsof je bijna afdrijft van je eigen waarden. Badend in de duisternis zal Boshra harten veroveren met Drifting. 

  Je kan je nog steeds inschrijven om NXTPOP Must Discover x VI.BE te worden. Inschrijven doe je via de website van VI.BE.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer