More

  NXTPOP Must Discover: Cloudy-Oh brengt zomerse debuutsingle ‘On to me’

  Advertentie

  -

  We hebben een megatip voor jou in petto. Zin in muziek om de laatste zomerse zonnestralen mee te vieren? Single On to me van Cloudy-Oh is onze NXTPOP Must Discover.

  Maak kennis met new kid in town Cloudy-Oh! Dat is de band van Claudio, het alter ego van Floris De Decker (Team William, The Van Jets, Intergalactic Lovers). Samen met Nils Tijtgat (Team William), Mauro Bentein (Vito, Bear Run) en Dennis Mahieu (T33) maakt hij escapistische space-pop als Cloudy-Oh.

  Single On to me is het debuut voor de band en wat klinkt dat goed. Gemaakt om te beluisteren in de zon, brengt de band een opgewekte song die je zo zal meezingen. “Sha-la-la-la-la / This is exactly where where I wanna be”, verdwijnt vandaag niet meer uit je hoofd. De song is het laatste beetje zomer voor ze helemaal weg is.

  On to me is geïnspireerd door de film The Irishman. “Ik was gefascineerd door het hoofdpersonage dat ondanks alles, tot het bittere einde, koste wat kost, zijn ware identiteit verborgen wil houden. In de film wordt dit thema tot in het extreme uitgewerkt, maar waarschijnlijk heeft iedereen wel één of ander geheim of een soort van identiteit die hij/zij verborgen wil houden en daar gaat On to me over.”

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer