More

  NUÏ debuteert met melancholische, door elektronica gedreven popsong ‘Why’

  Advertentie

  -

  Muziek van eigen bodem ondersteunen, dat blijven we de komende tijd doen. Binnenkort kiezen we iedere week een artiest via VI.BE. Inschrijven kan via hier. Why van het kersverse project NUÏ is vandaag onze NXTPOP Must Discover.

  NUÏ is het muzikale project van de 23-jarige Emma De Quick, die een aantal jaren geleden deelnam aan de Waalse versie van The Voice. Eind maart loste ze de eerste single van haar eigen project. Met Why neemt ze je mee op reis doorheen een melancholische, door elektronica gedreven popsong. Bij momenten doet de muziek denken aan dat andere nieuwe project: LANI. Fans van haar muziek zullen zeker ook deze song van NUÏ appreciëren.

  “Ik schreef Why ergens na de eerste lockdown in 2020. Het is een opluchting om zowel emoties te uiten als te verwerken tijdens het schrijven van een nummer, zeker in deze moeilijke tijden. Why is zo’n nummer waarbij je je moet laten meenemen door de golven en gewoon alles op je af moet laten komen”, legt ze uit. We zijn erg benieuwd wat we de komende van De Quick kunnen verwachten. Een EP zou alvast op het programma staan.

  Check single ‘Why’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer