More

  © Vlad VDK

  ‘No One Knows’ van Henri PFR x Famba is de radiohit in wording

  -

  Henri PFR is amper 25 jaar, maar zijn muziek gaat wereldwijd rond. Binnenkort zit hij als coach in ‘The Voice Belgique’, deze zomer stond hij op het Atomium in Brussel voor een DJ-set en nu is hij er met nieuwe muziek. ‘No One Knows’ is onze Must Discover.

  Een nieuwe radiohit is in wording. Henri PFR bracht vandaag zijn nieuwste single uit: ‘No One Knows’ is een samenwerking met de Canadese producer Famba en de Zwitserse zangeres Chiara Castelli. Voor Henri is het de eerste nieuwe muziek nadat hij in mei het geïmproviseerde zijproject ‘Lockdown Music’ uitbracht. 

  “We hebben ‘No One Knows’ iets meer dan een jaar geleden in Amsterdam geproducet. Er was zo’n goede vibe in de studio dat de melodie van het nummer al op een paar uur tijd klaar was. Het is iets meer electro dan wat ik normaal gezien doe, maar ik ben ontzettend trots om deze kant van mij te tonen”, vertelt Henri PFR. Het resultaat is dan ook een dansbare poptrack die doet verlangen naar de warmere dagen op Ibiza. ‘No One Knows’ opent met de zachte vocals van Castelli, maar toont al snel zijn catchy refrein. Henri PFR weet hoe hij hits moet maken, dat lijdt geen twijfel. U gaat deze ongetwijfeld nog vaak horen.

  “De melodie zit al zo lang in mijn hoofd dat ik niet kan wachten om het met de hele wereld te delen”, zegt Henri. We vrezen ervoor dat de melodie ook een tijdje in jouw hoofd zal blijven hangen.

  Beluister ‘No One Knows’ van Henri PFR via jouw favoriete streamingdienst.

  Check de videoclip van ‘No One Knows’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie