More

  Walter Grootaers (65) besmet met coronavirus

  Advertentie

  -

  DPG Media, het moederhuis van VTM, meldde donderdagnamiddag dat Walter Grootaers besmet is met het coronavirus. De man was afgelopen week nog aanwezig op opnames van ‘The Voice Senior’. 

  In een persbericht meldde DPG Media dat het vernomen heeft dat Walter Grootaers besmet is met het coronavirus. De man zit in quarantaine. “Walter was eind vorige week nog als coach aanwezig op de opnames van The Voice Senior bij VTM. Iedereen die in eerste kring in contact is gekomen met Walter wordt nu gecontacteerd en gevraagd om thuis te blijven. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk in te dijken”, aldus DPG Media.

  Maatregelen bij DPG Media

  Eerder maakte het bedrijf bekend dat het extra maatregelen zal treffen en dat er daardoor geen opnames met publiek meer zullen plaatsvinden tot eind maart. Het gaat onder andere om ‘Beste Kijkers’ en ‘The Voice Kids’. De komende tijd zal bekeken worden wat er met de nog geplande opnames van ‘The Voice Senior’, waar Grootaers jurylid is, zal gebeuren.

  Het bedrijf zet maximaal in op thuiswerken. Voor de afdelingen waar een minimale bezetting op kantoor noodzakelijk is, zoals op de redacties, wordt er gewerkt in een tweeploegensysteem waarbij de ene ploeg niet in contact komt met de andere ploeg om de continuïteit van het nieuwsaanbod te verzekeren en ervoor te zorgen dat de Vlaming goed geïnformeerd blijft.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer