More

  Dinsdag eerste werkdag van kersvers VTM en Q2-voetbalanalist Jan Mulder: Club Brugge neemt het op tegen Dynamo Kiev

  Advertentie

  Op dinsdag 6 augustus 2019, start het UEFA Champions League-seizoen opnieuw bij Q2. Voor Jan Mulder is dat meteen zijn debuut als voetbalanalist op de tv-zenders van DPG Media, waaronder Q2 en VTM behoren. 

  Naast Jan Mulder sluit ook Marc Degryse opnieuw aan als vaste analist. Presentator Maarten Breckx trekt samen met Mulder, Degryse en Gilles De Bilde naar het Jan Breydelstadion om de derde voorronde tussen Club Brugge en Dynamo Kiev live te volgen en te analyseren.

  Over zijn eerste werkdag bij VTM en Q2 zegt Jan Mulder: “Debuut op Jan Breydel: wie droomt daar niet van? Ik verheug me op de sfeer, de nieuwe collega’s én het spel van Club Brugge. Het swingt daar.”

  In de derde voorronde van het prestigieuze toernooi staan Club Brugge en de Oekraïense vice-kampioen Dynamo Kiev voor de eerste keer tegenover elkaar. De wedstrijd is morgen, dinsdag 6 augustus, live te volgen vanaf 20.15 bij Q2, op vtmgo.be en in de VTM GO-app. Peter Morren zorgt voor het wedstrijdcommentaar.

  © DPG Media

  Q2 volgt Club Brugge op de voet in de Champions League en nog veel meer Europees voetbal in augustus

  Presentator Maarten Breckx, Jan Mulder, Marc Degryse en heel wat andere analisten zijn opgewarmd voor een goedgevulde maand voetbal in augustus. Al deze matchen zijn live te volgen bij Q2, op vtmgo.be en in de VTM GO-app:

  • Donderdag 8 augustus vanaf 19.15: Heenwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League waarin Antwerp het in hun eerste Europese wedstrijd in 22 jaar opneemt tegen Viktoria Plzen
  • Dinsdag 13 augustus vanaf 19.15: Terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tussen Club Brugge en Dynamo Kiev
  • Woensdag 14 augustus vanaf 20.40: Europese Supercup tussen Liverpool en Chelsea met Stéphanie Frappart als de eerste vrouwelijke scheidsrechter in een Europese topaffiche bij de mannen
  • Woensdag 21 augustus en woensdag 28 augustus vanaf 20.40: Play-offs van de Champions League
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer