More

  België – San Marino: Rode Duivels vanaf 20.25 te volgen op VTM

  Advertentie

  Onze Rode Duivels zijn stevig op weg om hun deelname aan het EK 2020 te verzilveren. Donderdag staan ze tegenover San Marino, hoogstwaarschijnlijk slechts een formaliteit, zondagmiddag is Kazachstan aan de beurt. 

  Na 6 kwalificatiewedstrijden is België met een maximumscore van 18 punten op 18 de grote koploper in hun groep. Eén zege moeten de Rode Duivels nog binnenhalen om hun deelname aan het EK 2020 te verzekeren. Met de interland tegen San Marino in het vooruitzicht, op donderdag 10 oktober om 20.25, lijkt dat slechts een formaliteit te worden. Maar bondscoach Roberto Martínez is ambitieus. Hij wil verder kijken richting groepswinst voor een gunstigere positie bij de loting. Ook voor de wedstrijd tegen Kazachstan, op zondag 13 oktober om 14.40, mogen de Belgen het dus niet laten afweten.

  Zondagmiddag tweede duel 

  Na ontvangst van de Sanmarinezen in het Koning Boudewijnstadion trekken de Duivels zondag 13 oktober naar Kazachstan voor hun tweede confrontatie van de week. Tijdens de thuismatch konden ze de Kazachen gemakkelijk opzijzetten met een 3-0-overwinning. Afstemmen op de wedstrijd Kazachstan-België kan op zondagnamiddag, om 14.40.

  Presentator Maarten Breckx ontvangt zowel donderdagavond als zondagnamiddag analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons in de studio. Commentaar is er van Dirk Derferme. België-San Marino en Kazachstan-België zijn live te volgen bij VTM, VTM GO en in de HLN-app.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer