Q-Escape Room van start: vijf Qmusic-presentatoren opgesloten op Grote Markt, Antwerpen

© Qmusic

© Qmusic

Vijf Qmusic-presentatoren werden vanochtend op de Grote Markt in Antwerpen opgesloten in de Q-Escape Room. De presentatoren hebben de hulp van de luisteraars nodig om te ontsnappen. 

“Welkom in de Q-Escape Room. De deur blijft gesloten tot jullie samen met de luisteraars deze muzikale code kraken. De zoektocht begint nu. Veel succes!”. Met een druk op de knop en deze boodschap is het startschot van de Q-Escape Room gegegeven. Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere, Wim Oosterlinck, Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe werden zonet, maandag 13 januari, voor onbepaalde tijd opgesloten in de Q-Escape Room op de Grote Markt in Antwerpen. Om eruit te raken moeten ze de muzikale code kraken. Hiervoor hebben de vijf Qmusic-dj’s de hulp van de luisteraars nodig.

“De voorbije dagen hebben veel luisteraars laten weten dat ze klaar zitten om ons vanaf vandaag te helpen bij het kraken van de muzikale code. Ze hebben er net als ons heel veel zin in. Alle hulp zal welkom zijn, want er is nu geen weg meer terug. We gaan ervoor om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de Q-Escape Room”, vertelt Dorothee.

In de Q-Escape Room maken Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee elke dag van 06.00 tot 20.00 live radio. Nadien nemen Vincent Fierens en Joren Carels het vanaf 20.00 een uurtje over om terug te blikken op de dag van hun opgesloten Qmusic-collega’s.

© Qmusic

Kunnen ze de muzikale code kraken?

Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee kregen bij het binnengaan van de Q-Escape Room elk een ultrakort muzikaal fragment te horen, meteen de muzikale code die ze moeten kraken. Aan hen om met behulp van puzzels en raadsels te achterhalen om welke vijf nummers en welke artiesten het gaat. Heel Vlaanderen kan Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee helpen met het vinden van oplossingen. Dagelijks zijn er twee momenten waarop ze hun antwoord kunnen ingeven in de Q-Escape Room. Pas als ze de muzikale code hebben gekraakt, mogen Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee naar huis. Iedereen kan hun avontuur live volgen op de Grote Markt in Antwerpen en via alle kanalen van Qmusic.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in