Nieuw wereldrecord voor ei

Ei behaald meer dan 20 miljoen likes op Instagram.

Zondagavond, 13 januari werd er Instagram geschiedenis geschreven. Er werd een nieuw wereldrecord gezet voor meeste likes op een foto. De foto in kwestie is echter geen gewone foto, het is een foto van een kippenei.

Advertentie

Tot voor kort was de eerste plaats nog voor Kylie Jenner die in februari van 2018 een foto plaatste waarin ze de naam van haar dochter (Stormi Webster) bekend maakte. Die foto kreeg meer dan 18 miljoen likes en hield het 10 maanden vol als meest gelikte foto. Tot gisteren dus, toen er een nieuwe wereldrecordhouder opdook.

Het account @world_record_egg postte de foto op 4 januari met als enige doel meer dan 18 miljoen likes te behalen. Dit doel werd bereikt, en overschreden, op zondag 13 januari. Op dit ogenblik heeft de foto niet minder dan 20.089.599 likes.

De eigenaar van het account is op dit ogenblik nog niet bekend, maar hij of zij laat wel een berichtje achter voor zijn of haar volgers op Instagram story. “It doesn’t end here though, we’re only just getting started.” (“Het eindigt hier echter niet, we beginnen nog maar net.”) Het ei zal dus zo te zien nog niet direct van sociale media verdwijnen.

Neem een kijkje van het ei, via deze link.

Volg voor meer

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in