More

  De Warmste Week lanceert vijfde editie van de Warmathon: Kortrijk, Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven en Beringen

  Advertentie

  Tijdens De Warmste Week kan iedereen opnieuw deelnemen aan de Warmathon, waarbij je rondjes loopt voor het goede doel dat je zelf kiest. Dit jaar kan iedereen zijn goede doel steunen door mee te doen met de Warmathon in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen. Inschrijven voor de Warmathon kan vanaf nu op dewarmsteweek.be.

  De Warmathon is het grootste, meest solidaire sportevent in Vlaanderen. Het brengt in de week voor kerst meer dan 45.000 mensen op de been die zich sportief inzetten voor één van de vele goede doelen van De Warmste Week. De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december.

  Er zijn dit jaar drie nieuwe locaties. In West-Vlaanderen trekt de Warmathon voor het eerst naar Kortrijk, waar die dag Studio Brussel ook start met hun radiomarathon voor De Warmste Week. In Limburg heeft de Warmathon een mooi parcours gevonden op de mijnsite be-MINE in Beringen. In Brussel loopt iedereen dit jaar rondjes in en om de atletiekpiste van het iconische Koning Boudewijnstadion.

  Locaties

  • Woensdag 18 december: Kortrijk – Kasteelkaai – van 12.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 19 december: Brussel – Koning Boudewijnstadion – van 12.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag 20 december: Gent – Recreatiedomein Blaarmeersen – van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 21 december: Antwerpen – Linkeroever – van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 22 december: Leuven – Universitair Sportcentrum – van 10.00 tot 18.00 uur
  • Maandag 23 december: Beringen​ – be-MINE – van 12.00 tot 20.00 uur
  © VRT / Studio Brussel

  Loop voor een goed doel naar keuze

  Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de Warmathon op dewarmsteweek.be. Deelname kost 15 euro. Hiermee steun je het goede doel dat je zelf kiest op dewarmsteweek.be. Het is ook mogelijk om het bedrag van jouw inschrijving te verhogen om zo jouw goede doel extra financieel te steunen.

  Tijdens De Warmste Week zal MNM live radio maken en online verslag uitbrengen vanop de zes Warmathons. MNM-dj’s zorgen voor de beats en garanderen een unieke Warmathon-ambiance. Daarom gaf MNM vanochtend het startschot voor de inschrijvingen van de Warmathon in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, live vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Daar liepen MNM-dj’s Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch rondjes op de atletiekpiste. Dat deden ze ook op de atletiekpiste van het Sportkot in Leuven, een van de andere vijf locaties van de Warmathon. MNM-dj Peter Van de Veire had daarbij Kawtar en Wanne, en bij uitbreiding het hele MNM-team, uitgedaagd om ook de afstand tussen beide pistes in Brussel en Leuven al lopend af te leggen.

  De Warmathon van De Warmste Week is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december, elke dag in een andere stad. Inschrijven kan via dewarmsteweek.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer