Arrow-actrice Willa Holland komt naar FACTS op 19 en 20 oktober

© Arrow

FACTS heeft weer een nieuwe bekende naam te pakken. Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober zal de Amerikaanse actrice Willa Holland naar Flanders Expo afzakken. Holland is bekend van onder andere Arrow en The O.C.

Deze Amerikaanse actrice is wellicht het best bekend voor haar vertolking van Thea Queen / Speedy in CW’s populaire Arrow-serie. U kent haar eveneens als Kaitlin Cooper in The O.C., als Agnes Andrews in Gossip Girl en als de stemactrice van Aqua in de Kingdom Hearts-reeks.

Willa Holland was al deel van de vaste Arrow-cast als Thea Queen, aka Speedy sinds de allereerste aflevering in 2012. Ze evolueerde van het verwende rijkeluiskindje in de vroege dagen van de show tot de vaardige superheldin in het iconische rode kostuum. Willa Holland vergaarde naam en faam door haar acteerprestaties in de geliefde dramaserie The O.C., waar ze de rol van Kaitlin Cooper op zich nam. Hiermee baande ze zich een weg naar niet enkel haar rol in Arrow, maar ook naar heel wat (hoofd)rollen in vele andere films en series, waaronder Gossip Girl, Legion, Straw Dogs en Tiger Eyes. Als stemactrice verzorgde ze eveneens de stem van het Kingdom Hearts-personage Aqua.

Willa Holland zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op zaterdag 19 en zondag 20 oktober, voor FACTS Fall 2019, in Flanders Expo Gent!

Willa Holland sluit zich hiermee aan bij twee andere bevestigde acteurs in de FACTS-gastenlijst:

FACTS: 19 en 20 oktober in Flanders Expo. Tickets & Info: facts.be

Volg voor meer