Acteur Tom Hopper (Game of Thrones / Black Sails / The Umbrella Academy) komt naar FACTS!

FACTS ontvangt nieuwe gast voor de Spring 2019-editie, op 6-7 april, in Flanders Expo Gent. / © Game of Thrones HBO

Wanneer je Tom Hoppers acteercarrière erbij neemt, dan zie je dat hij als een pijl uit een boog door de acteurswereld geschoten is. Zeker wanneer je tot je ‘humble beginnings’ een topserie als Doctor Who mag rekenen en wanneer je deel hebt uitgemaakt van enorme producties als Game of Thrones, Black Sails en de recente Netflix-hitserie The Umbrella Academy. FACTS is dus vereerd om acteur Tom Hopper te mogen aankondigen als de volgende gast voor zijn Spring Edition, op zaterdag 6 en zondag 7 april in Flanders Expo, Gent.

Met een geboortedatum van 1985 ben je in de acteursgilde in principe nog altijd een benjamin, maar het traject van Tom Hopper is niets om je neus voor op te halen. Om maar een bloemlezing te geven van de grote producties waar hij al deel van uitmaakte: Game of Thrones, Doctor Who, de zeer aangename 2008-serie Merlin, Black Sails en The Umbrella Academy, naast Ellen Page.The Umbrella Academy is een nieuwe Netflix-hype, een adaptatie van de gelijknamige comicserie van Gerard Way en Gabriel Bá. Tom Hopper portretteert er op prachtige wijze Luther Hargreeves, alias Number 1 / Space Guy, de man met bovenmenselijke krachten. Het is alsof hij nooit iets anders gedaan heeft dan hoofdrollen te spelen.https://www.youtube.com/watch?v=12yaIvaizOs

Advertentie

Hij heeft natuurlijk ook al heel wat oefening achter de kiezen. Zo had hij een hoofdrol in Black Sails, waarin hij 4 seizoenen lang Billy Bones vertolkte. En ook in de serie Merlin, waarin hij van 2010 tot en met 2012 de bekende middeleeuwse ridder Sir Percival speelde.

In de enorme internationale productie Game of Thrones speelde hij bovendien in seizoen 7 overtuigend Dickon Tarly, de goedhartige broer van Samwell Tarly.

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Kom dan op zaterdag 6 en zondag 7 april naar Flanders Expo Gent, voor FACTS Spring 2019. Tom Hopper zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen van het FACTS-weekend.

Eveneens in de FACTS-line-up:

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in