More

  12.000 feestvierders voor Foute Sunset Concert Qmusic: Willy Sommers, De Romeo’s en Dorothee Vegas & Like Maarten

  Advertentie

  Een ongeziene mensenmassa was donderdagavond opgedaagd aan het Q-Beach House voor het allereerste Foute Sunset Concert van Qmusic. 12.000 foute feestvierders waren voor de gelegenheid afgezakt naar Oostende.

  12.000 mensen hebben donderdagavond het Q-Beach House op z’n kop gezet tijdens het allereerste Foute Sunset Concert van Qmusic. Willy Sommers, De Romeo’s en Dorothee Vegas & Like Maarten bouwden een fout feestje op het strand van Oostende en sloten de zomer af met een knal. De Romeo’s mochten ook een award in ontvangst nemen van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Het trio kreeg die award voor 3 miljoen verkochte stuks van ‘De Romeo’s Frikandel XXL’.

  © Qmusic

  © Qmusic

  Vanmorgen kreeg nieuwe Q-ochtendstem Inge De Vogelaere haar vierde opdracht van ‘Operatie Ochtendshow’: als ochtend-dj moet je ervoor zorgen dat de luisteraars kunnen meezingen met liedjes van de radio. Daarom organiseerde Inge net voor de aftrap van het Foute Sunset Concert een groot meezingmoment op de tonen van ‘Leef’ van André Hazes Jr., de nummer 1 van de Q-luisteraars in de Foute 528. Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck testen nog tot vrijdag 6 september of Inge wel écht klaar is voor de ochtendshow van Qmusic in ‘Operatie Ochtendshow’, waarin ze haar 10 opdrachten voorleggen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer