More

  Nieuwpoort Beach Festival maakt volledige line-up bekend!

  -

  Het Nieuwpoort Beach Festival maakte vandaag de laatste artiesten bekend voor hun editie deze zomer. Het festival is nog maar aan zijn derde editie toe, maar na de succeseditie van vorig jaar, hebben ze al enkele grote namen kunnen strikken.

  Op hun socials kondigden ze eerder al headliner ‘Sting’ aan voor de eerste festivaldag. Aangevuld met ‘Dagny’, ‘Seasick Steve’, ‘Oyesono’ en ‘Fantastic Negrito’. Op zaterdag komen ‘Oscar and the Wolf’, ‘Keane’, ‘Dave Stewart Eurythimics’, ‘Jokke’ en tweevoudig Eurovision winnares ‘Loreen’, die speciaal overkomt naar Nieuwpoort vanuit Zweden. De zondag viert het festival de Belgische feestdag, met talent van eigen bodem, met onder andere; ‘Clouseau’, ‘OLIVIA’, ‘Metejoor’, ‘Natalia’ en ‘Les Truttes’.

  Het Beach Festival in Nieuwpoort, is een redelijk nieuw festival die mede georganiseerd wordt door Play Nostalgie Radio. Het festival vindt plaats langs de kaai in Nieuwpoort met zicht op de haven, en biedt smaakvolle foodtrucks en verfrissende cocktailbars aan.

  In 2024 vindt de derde editie plaats, met voor het eerst drie dagen in de plaats van twee. Vorig jaar waren onder andere MIKA, Zara Larsson en Texas headliners, waardoor het een topeditie was. Ze zijn dus goed op weg om een groot festival te worden in de drukke Belgische festivalzomer.

  Tickets zijn te koop via www.beachfestival.be! Het festival gaat van 19 tot en met 21 juli 2024 door in het Maritiem Park in Nieuwpoort.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie