Nieuwjaarsfuif-marathon: 39 uur lang feesten in Berlijnse nachtclub

Zin om 2019 extra feestend in te zetten? Een Berlijnse nachtclub organiseert dit jaar een Nieuwjaarsfuif die maar liefst 39 uur lang duurt. 

Heb je nog geen idee waar je Nieuwjaar wilt doorbrengen? Dat kan je dit jaar in de Berlijnse nachtclub Salon Zur Wilden Renate doen. De club organiseert namelijk een 39-uur-durende marathonfuif. Beginnen doet het op 31 december om 21 uur, met een bijhorend hapje en drankje, waarna het feest blijft voortduren tot 2 januari 2019, 12u ’s middags. Op oudejaarsavond kan je het vuurwerk bewonderen vanop het terras of op vanop de verkeersvrij-gemaakte Elsenbrücke.

Affiche telt 27 DJ’s

Om die 39 uur te vullen nodigt de nachtclub maar liefst 27 artiesten uit. Onder andere Hercules & Love Affair, Kornél Kovács en Ata staan op de affiche. De organisatie belooft nog tal van verrassingen en performances. Tickets voor het unieke evenement kosten 25 EUR, waarboven je nog 3,10 reserveringskosten moet betalen. Let op: je moet minstens 21 jaar oud zijn om de club te betreden. Alle informatie vind je via deze link. 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in