More

  Nieuwe van Sigrid ‘Sucker Punch’

  Advertentie

  -

  De Noorse singer-songwriter Sigrid verrast met een nieuwe track ‘Sucker Punch’. Met ‘Sucker Punch’ bewijst ze alweer dat ze de pop-sensatie van het moment is, het is dan ook onze tip van de week!

  Tweeëntwintig is ze nog maar, toch weet ze keer op keer de popmuziek een erg fijne track te bezorgen. De BBC Sound of 2018 bracht eerder al hitsingles ‘Don’t Kill My Vibe’ en ‘Strangers’ uit. Na haar EP ‘Raw’ verzacht deze single het wachten op haar langverwachte debuutalbum.

  10.000% Sigrid

  Beginnen doet ze met een kleine R&B-vibe, maar al snel barst ‘Sucker Punch’ uit in een klassieke Sigrid pop-song. Een krachtige chorus die je vanaf de eerste luisterbeurt K.O. slaat, het is quasi zeker dat Sigrid bij de groten van morgen hoort.

  “‘Sucker Punch’ is een van mijn favoriete song tot nu toe, en ik ben zo enthousiast voor de release dag! Emily Warren, Martin Sjølie en ik maakten de track in Ocean Sound Recordings in mijn thuisstad, een tijdje geleden. De song is het resultaat van onze gangbare manier van werken: praten, koken, slenteren, zingen, dansen, experimenteren…! Ugh, het was zo leuk – net zoals de track zelf”, aldus Sigrid.

  Sigrid staat op 20 november in de Brusselse La Madeleine. Tickets & Info klik hier. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer