More

  Nieuwe trailer onthuld voor sciencefictionfilm ‘Dune’ met o.a. Timothée Chalamet

  © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

  Nieuwe trailer onthuld voor sciencefictionfilm ‘Dune’ met o.a. Timothée Chalamet

  -

  Dune is een nieuwe sciencefictionfilm in een regie van de Canadese Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049). Zopas werd een indrukwekkende nieuwe trailer onthuld.

  Paul Atreides (Timothée Chalamet) is een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

  In de film zullen tal van andere sterren meespelen, zoals onder andere Rebecca Ferguson (Stephen King’s Doctor Sleep, Mission: Impossible – Fallout), Oscar Isaac (de Star Wars-franchise), de voor een Oscar genomineerde Josh Brolin (Milk, Avengers: Infinity War) en Stellan Skarsgård (HBO-serie Chernobyl, Avengers: Age of Ultron). De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank Herbert. Dune is vanaf 15 september te zien in de bioscoop.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie