More

  Nieuwe trailer Fantastic Beasts 3: release op 6 april in België

  Image courtesy of Warner Bros

  Nieuwe trailer Fantastic Beasts 3: release op 6 april in België

  -

  Er is zopas een nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Secret of Dumbeldore verschenen. De film is de eerste waarin Mads Mikkelsen de rol van Gellert Grindelwald overneemt van Johnny Depp.

  In de nieuwe Fantastic Beasts-film komen we meer te weten over het verhaal van professor Albus Perkamentus (Jude Law). Hij weet dat de duistere tovenaar Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen, maar in zijn eentje kan hij hem nooit tegenhouden. Daarom schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker gaan ze op een gevaarlijke missie waar ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

  Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal de eerste film zijn zonder Johnny Depp. Hij werd door distributeur Warner Bros Pictures ontslagen na het vele negatieve nieuws en rechtszaken rond zijn ex-partner Amber Heard. Oorspronkelijk had de film in november 2021 moeten verschijnen, maar de productie liep door de pandemie vertraging op. Zo moesten de opnames een tijd uitgesteld worden en zorgde de recasting van het personage van Depp voor extra vertragingen. De film verschijnt op 06 april 2022 in de Belgische zalen.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer