More

   Nieuwe spelprogramma ‘I Can See Your Voice’ start vanavond op VTM: mix van ‘The Voice’ en ‘De Mol’

  © VTM

   Nieuwe spelprogramma ‘I Can See Your Voice’ start vanavond op VTM: mix van ‘The Voice’ en ‘De Mol’

  -

  Vanavond start op VTM het nieuwe spelprogramma I Can See Your Voice. Daarin moeten we op basis van het uiterlijk raden of iemand kan zingen of niet. Het programma is een kruising van The Voice en De Mol.

  Kan je aan iemand zien of hij of zij kan zingen of niet? Dat is de vraag waar het nieuwe VTM-programma I Can See Your Voice een antwoord op zal geven. Het programma daagt iedere week twee kandidaten uit die dat moeten raden. Jonas Van Geel nodigt in de eerste aflevering twee Natalia-fans uit: Davina en Rachel.

  De twee kandidaten staan er niet alleen voor, want ze krijgt de hulp van een ervaren panel uit de muziek- en entertainmentwereld. Dat zijn Qmusic-dj Vincent Fierens, comedian Kamal Kharmach, Ingeborg en Kürt Rogiers!

  De vijf rondes

  Het programma bestaat uit vijf rondes. In de eerste ronde staan de zeven performers in een freeze frame houding en maken de kandidaten een eerste selectie op basis van wat ze zien. De zes overblijvende zangers brengen in ronde 2 een playback act, waarna opnieuw twee kandidaten afvallen. In de derde ronde volgen vier videofragmenten uit het echte leven van de performers. Of toch niet? Want liegen is toegestaan, tenminste voor de slechte zangers. De goede zangers zullen steeds de waarheid spreken.

  In ronde 4 zingen de drie overblijvende performers live vanuit een speciale klankkast met een vervormingseffect op hun stem. Tenslotte blijven er in de vijfde ronde slechts twee performers over. Zij worden onderworpen aan een kruisverhoor. Na deze laatste eliminatie blijft de performer over die in de finale met de muzikale gastartiest(e) een duet mag zingen en laat hij/zij voor de eerste keer zijn/haar stem écht horen. Is de laatste performer echt een goede zanger, dan winnen de kandidaten 2500 euro – in het andere geval gaat dit bedrag naar de slechte zanger die iedereen op het verkeerde been heeft gezet.

  Eerste aflevering

  De 7 performers die in de eerste aflevering hun kans wagen, zijn: het popidool, de acrobate, de drummer, de graffiti artist, de chansonnier, miss extravaganza en de bokser. De muzikale gastartieste is in de eerste aflevering Natalia.

  “Ik ben nu al big fan van miss extravaganza”, aldus Kürt Rogiers. “Wat een uitstraling! Wat een lef om hier zo te staan! Heel knap!” Over de bokser zijn de meningen verdeeld: “Zijn neus is te mooi om een bokser te zijn”, vindt Kamal Kharmach. “Boksers hebben van die rare neuzen en bloemkooloren, dus nee, dit is geen bokser!” Geen bokser dus volgens het panel, maar misschien wél een goede zanger…?

  I Can See Your Voice op zaterdag 26 maart om 20u30 bij VTM en ook op VTM GO.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer