More

  Nieuwe special ‘The Grand Tour – A Massive Hunt’ komt eraan: ze trekken naar Madagaskar

  © Amazon Prime Video

  Nieuwe special ‘The Grand Tour – A Massive Hunt’ komt eraan: ze trekken naar Madagaskar

  -

  Het is eindelijk zover. Op 18 december zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May terug met een nieuwe aflevering van ‘The Grand Tour’. Ze trekken ditmaal naar Madagaskar voor een epische schattenjacht.

  Het is van vorig jaar geleden dat de heren van ‘The Grand Tour’ nog een nieuwe aflevering van hun show online gooiden op Amazon. Maar nu zijn ze eindelijk terug met een nieuw avontuur. Vandaag werd de trailer van de nieuwe aflevering gelanceerd en het lijkt nog gekker te worden dan we van het trio gewend zijn.

  Enkel specials

  Vier seizoenen telt ‘The Grand Tour’ ondertussen al, maar waar ze de afgelopen jaren vooral ‘klassieke’ afleveringen maakten met een tent, gooien ze het nu over een andere boeg. Zo ligt de focus op grote avonturen en specials, zoals we in de vorige seizoenen af en toe te zien kregen, denk maar aan de trip naar Colombia of Mongolië. Waarom het zo lang duurde vooraleer we nieuwe afleveringen kregen? De coronapandemie heeft uiteraard ook voor problemen in hun opnameschema gezorgd, maar desondanks hebben ze toch enkele nieuwe afleveringen kunnen opnemen.

  Nadat ze in de vorige special, voor een keertje, hun wagens omruilden voor boten in Vietnam, gaat het trio ditmaal op schattenjacht in Madagaskar. Hilarische momenten, knotsgekke omgebouwde auto’s – met uiteraard heel wat gebreken -maar ook de prachtige natuur van Madagaskar staan op het programma. Voor de autofreaks: ze doen dat in een Bentley Continental GT V8, Ford Focus RS en Caterham 7.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie