More

  © Lucia Beligoy

  Nieuwe single ‘The Middle’ van Gentse JARVIN verdient een plek in je afspeellijst

  -

  JARVIN is ontstaan aan het Gentse Conservatorium rond producer Jasper Boeur. Na afgelopen jaar een live EP en single uitgebracht te hebben, zijn ze sinds vorige week terug met nieuw werk. Ontdek single ‘The Middle’, het is onze Must Discover.

  Nieuwe muziek van eigen bodem die blijf je bij ons ontdekken. JARVIN is de band rond de jonge producer Jasper Boeur. We konden voor het eerst kennismaken met de band op debuutsingle ‘Broken Gold’ in 2019. Er volgde nog een live EP, die opgenomen werd in de Bijloke en single ‘Sundrops’ veroverde ons hart. Afgelopen week waren ze klaar voor hun volgende stap.

  Net zoals op hun vorige single blijft JARVIN inzetten op hun elektronische sound en dat loont. Al krijgen we er ook een verrassing bij: op ‘The Middle’ krijgen we voor het eerst een vrouwelijke stem te horen, die blijkt van Eva De Geyter te zijn. Gaandeweg werken ze zich naar elkaar toe om in de bridge in wildheid uit te barsten. Het opengetrokken elektronische klankenspel neemt je mee op een tocht doorheen het universum. ‘The Middle’ verdient een hartje in je afspeellijst. Luisteren, dan begrijp je het. Het is de moeite.

  Check ‘The Middle’ van JARVIN

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie