Nieuwe single Oscar And The Wolf

Het is nog maar een tiental dagen geleden of Oscar And The Wolf bracht zijn single, ‘So Real’ uit, of Max Colombie beloont ons alweer met een nieuw nummer. Vanochtend was het nummer in premiere bij Studio Brussel en vanaf vannacht vind je het op alle streamingdiensten.

Breathing

Het nieuwe nummer, Breathing zouden fangirls en -boys wel kunnen herkennen van de festivalshow op Pukkelpop 2016 en het AB concert afgelopen winter. De single wordt door ons alvast fel gesmaakt, oordeelt U vooral zelf.

De klaarblijkelijke, vergeetachtige (of ontkaterende) Colombie kon ook bij Studio Brussel (na navraag bij het management, waarna hij het weer vergat, maar Linde Merckpoel het gelukkig wel nog wist) een release datum meegeven voor het nieuwe album: 29 september verwachten we zijn tweede album. Het album zou ‘Infinity’ heten, er komt ook nog een EP uit.

Drukke festivalzomer

Wie Oscar And The Wolf aan het werk wilt zien kan afzakken naar Rock Werchter, Down The Rabbit Hole (NL), Lokerse Feesten of Tomorrowland. Naast dit lijstje, heeft de band een mooie spot te pakken op Balaton Sound, een elektronisch festival in Hongarije. Ook op tal van andere buitenlandse festivals, zijn ze deze zomer te vinden. De band stelt in het najaar hun volledige album voor in het Sportpaleis en in Amsterdam, de festivalshows zouden wel al een aantal nieuwe nummers krijgen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in