More

  Nieuwe single Oscar and the Wolf – ‘On Fire’

  Advertentie

  -

  “The biggest in Belgium at the moment”, zei Elton John over Oscar and the Wolf bij de release van ‘Infinity’. En dat is nog steeds onveranderd. Belgische trots Oscar and the Wolf brengt met nieuwe single ‘On Fire’ een pop track met disco-invloeden uit.

  Een glansrijk 2018 was het tot nog toe voor Max Colombie en zijn wolven. Met subliem onthaalde shows op Pukkelpop, Werchter Boutique en Pinkpop, heeft hij veel harten gewonnen in de Lage Landen. Ook Europa kon niet aan de muziekwolven ontsnappen, met onder andere passages op Main Square Festival en Sziget. Ook ‘Infinity’ bereikte afgelopen zomer de platina-status.

  Over ‘On Fire’ zegt Colombie het volgende: “Het is een visuele representatie van op een club in Zanzibar te zijn, wanneer plotseling een vernietigende vuurbal je raakt, wanneer iemand je in de ogen kijkt. Het meest intense ‘coup de foudre’. Het nummer stelt zomerse nostalgie voor, muzikaal wou ik dat het klonk zoals een mix van Shalamar en Roger Sanchez.” 

  On Fire

  Vandaag brengt Oscar and the Wolf voor het eerst een totaal nieuwe single uit. In tegenstelling tot de vorige singles, is ‘On Fire’ niet afkomstig van tweede album ‘Infinity’. Fans kunnen ‘On Fire’ wel kennen van hun liveshows, al klinkt deze versie nog net iets anders dan op pakweg Pukkelpop. Met ‘On Fire’ brengt Colombie een disco-geïnspireerde track, erg catchy en dansbaar. Zomerse nostalgie. Net zoals we willen van Oscar and the Wolf.

  Oscar and the Wolf trekt op 26 en 27 oktober naar het Antwerpse Sportpaleis. Ook Amsterdam krijgt de arenashow over de vloer op 24 november, in de Ziggo Dome. Tickets & Info: Oscarandthewolf.com

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer