More

  Nieuwe single metalfenomeen Fleddy Melculy ‘Stop!’ over influencers

  Advertentie

  -

  Het Belgische metal(core)-fenomeen Fleddy Melculy is terug met een nieuwe single ‘Stop!’.  Het eerste dat u zich waarschijnlijk afvraagt is: wie of wat moet er nu alweer aan geloven? Juist! Slachtoffers van dienst, of hoe moeten we ze noemen, zijn deze keer de so called ‘influencers’ op social media. 

  Influencers, een fenomeen dat de laatste jaren is opgedoken, dat duchtig wordt gebruikt om de meest diverse zaken te promoten en dat vooral hersenloos gekopieerd wordt door jong en oud. En dat is nu net waar Fleddy Melculy een probleem mee heeft.  Immers: waar gaat het heen en hoe gaat dit nog eindigen? Iedereen bekend om niks? Nog meer eten en huisdieren op Instagram; of shitty posts die spontaan moeten overkomen maar waar het geld van afdruipt?

  Saillant detail: Fleddy Melculy zou blijkbaar heimelijk niéts liever hebben om zélf ook een superster influencer te zijn en daarmee pakken geld te verdienen. Fleddy Melculy is “simpelweg te onwetend (en te lelijk) om dat ook te kunnen realiseren”, aldus het persbericht.

  Fleddy Melculy doet volgend voorjaar een clubtour. Alle informatie via hier. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer